Jooh. Eli tosiaan minua jännittää hieman.

Huomenna minulla olisi aika varattuna hammaslääkäriin konsultaatioon koskien anestesia-hoitoja. Siis aika varattiin hampaiden huono kunnon, ja jatkon helpottamisen takia. Huono hammasluusto nääs, joka on aiheuttanut paljon kipuja ja ongelmia muutenkin terveyteeni hampaiden huollosta huolimatta.

Tarkoitus olisi nyt huomenna mennä siis konsultaatioon, että tarkastetaan vielä tilanne, ja tehdään toiminta suunnitelma. Hammaslääkäri oli myös sitä mieltä, että ihan tuollainen anestesia-hoito olisi paras tapa hoitaa asia. Heidän työnsä on silloin paljon helpompaa, ja minulle 'pienen' hammaslääkäri kammon takia myöskin.

(Niille ketkä eivät tunne sanaa anestesia-hoito, niin sehän tarkoittaa nukutus-toimenpidettä)

Tarkoitus olisi vaihtaa koko purukalusto täysin uuteen posliinirivistöön, joka on jonkinnäköisillä ruuvveilla kiinni. Mutta tarkempi arvio hoidosta ja sen hinnasta tulee myös huomenna. Onneksi menee kunnallisen kautta niin pääsen paljon halvemmalla.

Jännittää siis aika kovasti saada "tuomio", vaikka tiedän hoidon tulevan tarpeeseen. Onneksi saan yhden sukulaiseni tkijoukoikseni sinne mukaan. Enpähän ainakaan livistä jännityksen takia. :DD

Kuulemisiin!

 

"We Fight, Because We Believe!"