No heips taas!! Taas olettekin saaneet olla puuhistani hieman pimennossa.

Noh, muutto on sujunut, tai no sujui koska on jo valmis :)

Hyvin se loppupeleissä kerkesi ajallaan, vaikka asiasta osasinkin ottaa stressiä.

Ei siis sikäli, kyllähän siinä vähän unen saanti kärsikin, mutta nyt saan otettua takaisin.

Täällä nukun oikein hyvin, ainakin kun anoppilan koiruus on vahtimassa, etteivät mitkään möröt/elikot syö minua :DD

Mutta siis joo, oikein kivasti on mennyt.

Ensimmäisen yön nukuttuani, heräsin oikein virkeänä auringonpaisteeseen ja muutenkin nättiin ja tyyneen ilmaan. Söin siinä samassa aamupalaksi hedelmiä ja mehua.

Kyllä. Nyt olen oppinut aamupalaan! :) Varsinkin kun voin syödä jotain ihan kevyttä kuten banaanin/mandariinin/viinirypäleitä/vastaavia. Aamupala kun ei ole ollut mun juttuni.

Ehkä se lähtee tästä? Siis terveellisempien elämäntapojen opettelu? Liityinhän tuossa mieheni kanssa Aplicon jäseniksikin, ja otimme molemmat alkuun vuoden jäsenyydet. Siellä siis pitäisi alkaa käymään :)

Onhan ainakin itseni tullut liikuttua tuon koiruuden kanssa kun se on 'lainassa', pakkohan sen on pissille päästä. Ja on tuo ukkokin vähän käynyt sen kanssa ulkona. Viimeksi tänään aamusta kävi sen kanssa mäen päällä anoppilassani, että koiruus sai ruokaa :)

Nyt minulla on myös kukkia. Jukkapalmu ja orvokki. Jos tällä kertaa vaikka pysyisivät hengissä? Mieheni ilmeisimmin oli yrittänyt tänään olla kiltti, ja auttaa niiden hoidossa laittamalla orvokkini ulos...

Ainoa paha oli, että ulkona on turhan kylmä sille vielä tähän aikaan aamusta kun aurinko ei tänään paista oikein kunnolla. :(

Mutta mitä sitä miestä syyttämään? Hänhän yritti auttaa vain, eikä tiedetysti tiedä kukista mitään, niinkuin eivät miehet yleensäkkään tahdo tietää :D Mutta ei saa yleistää...

Olis mulla tuossa siemeniäkin kukkasiin ja parit kukkasipulitkin, mutta taidan tarvita pösilönä hieman apua niiden kanssa. :D Samoin kuin noiden yrttien istutuksen kanssa tarvitsen hieman neuvoja :)

557913_10151623208579532_637929143_n-nor

Jooh, mutta näihin kuviin ja tunnelmiin. Nähdään taas ensikerralla!

 

"We Fight, Because We Believe!"