Elikkäs tämmöisen päätin aloittaa kaikkien, ja ennenkaikkea itseni iloksi, koska tämä sattui tuntumaan hauskalta ajatukselta.
Lupailin myöskin blogiini ilmestyvän mielipiteitä, jotka eivät sovellu niinkään herkille ihmisille. Siis sellaisia mielipiteitä, joiden aihe on esimerkiksi facebookin kautta puhuttanut minua (ja miksei myös monia muitakin). Ja tänään pääsettekin jo lukemaan ensimmäistä mielipide ilmaisuani aiheesta armeija. Hommahan lähti siitä käyntiin kun luin pikkuveljeni status-päivitystä, ja siellä sattui olemaan eräs ihminen joka ilmaisi mielipiteitään armeijasta, ja sen turhuudesta, joten päätin ilmaista hänelle takaisin, hyvinkin vahvan mielipiteeni aiheesta sekä hänen avautumisestaan. Ja kas näin se meni: 

"Siiiis halooooooo?! Missä vika?Korvien välissä? Itse pidän inttiä todella tarpeellisena,ja niin pitävät jotkit työnantajatkin. Jos olisin mies,niin menisin ehdottomasti inttiin (ennemmin sekin kuin mummojen ja pappojen p*rseiden peseminen sivarissa tai totaalikieltäytyminen)...Ja hei "siinäpähän tulevat"...joo siinä tulevat ja ampuvat/tappavat sut...ja miksi,siksi koska et pystynyt itse puollustamaan itseäsi kun sulla ei ole tuontaivaallistakaan havaintoa mistään.Todennäköisesti vielä siinäkin vaiheessa ihmettelisit että mihin armeijaa muka tarvitaan? Sua ei siis haittaisi että me kuuluttaisiin pienenä maana seuraavaksi esim.venäjään tai ruotsiin jos sota syttyisi? Itsehän olisin tahtonut naisenakin armeijaan,mutta selkävika haittasi asiaa. Niin siinä käy pian,naiset menevät armeijaan,koskas suomalaiset miehet eivät siihen kykene kun nysväävät vain himassaan pelaamassa joitain turhia pelejään. Mitäs hyötyä niistä peleistä sitten on?Ajanhan voisi käyttää paremminkin kuin armeijassa,joten miksei aikaa voisi käyttää johonkin hyödyllisempään kuin pelit? Menis sitten ennemmin töihin? Juuri tuollainen ajattelu tekee suomalaisista "miehistä" nysvöjä idiootteja,kun nykyään yhä useampi valitsee aseista kieltäytymisen. En edes ihmettelisi,jos useamman vuoden kuluttua Suomi päätettäisiin vallata,koska jengi ei vain mene inttiin,ja tämä tekee Suomesta puolustuskyvyttömän maan,sillä ainoat kunnialliset ihmiset tässä maassa ovat veteraaneja! Ihan tosi! Joku järki nyt käteen,ja jos todella olet **** tuota mieltä,niin pidä tieto itselläsi. Itse en jaksa edes lukea tuollaista lapsellista vikinää asiasta.Suomihan on vapaa maa,ja sä olet tehnyt päätöksesi,joten pidä se omana tietonasi äläkä tule kirjoittelemaan ihmisten keskelle jotka pitävät armeijaa hyvänä asiana!Mielipiteet saa toki ilmaista,mutta kukaan ei jaksa kuunnella täyttä p*skan jauhantaa! Kiitos ja näkemiin!"

Eli siis tämmöistä tänään. Pidin tuota tekstin suoraa kopiointia helpompana ja parempana tapana kertoa mielipiteeni asiasta. laugh

Tänään myöskin sain erittäin villin idean ajatuksesta terveellisemmät elämäntavat/ruokailutottumukset. Saas nährä miten tytön käy.